Workshops en tekenanalyse

“Een tekening geeft een mooi beeld van je persoonlijkheid”

Workshops

Ervaar hoe leuk en interessant tekenen is! Elke lijn die je tekent, de kleur die je gebruikt, de ruimte die je inneemt op het papier, het vertelt iets over jezelf. Een tekening spreekt zijn eigen taal. Ik geef diverse workshops, waarin je meer leert over deze ‘tekentaal’ en ervaart wat tekenen met je kan doen. Eigenschappen als daadkracht of onzekerheid zul je bijvoorbeeld terugzien in je lijnvoering.

Een workshop is leuk voor een vrienden- of familiedag, maar ook geschikt als teambuildingsactivitieit voor een bedrijf of organisatie. Ik geef de workshops in een eigen ruimte of op locatie.

Tekenanalyse:

Het is ook mogelijk een analyse te laten maken van een tekening. Het kan heel verhelderend zijn en je verder helpen in een proces. Je kunt hem naar me opsturen of mailen. Ik zal de tekening dan voor je ‘vertalen’ en beschrijven wat er aan informatie in te zien is. Dat kan schriftelijk, maar ook kunnen we daarover telefonisch of persoonlijk contact hebben. In één of enkele sessies samen tekenen en op die manier één of meerdere tekeningen duiden kan ook.

Regelmatig hoor ik mensen zeggen dat ze niet kunnen tekenen. Maar dat is hierbij niet belangrijk. Het gaat om de beleving en wat je in de tekening van jezelf laat zien.   

Voor informatie over mogelijkheden en tarieven, bel of mail via het contactformulier.